tirsdag den 5. november 2013

Foredrag med Erik B. Jørgensen

I går var jeg til et foredrag med Erik B. Jørgensen - en tidligere jægersoldat, der fortalte om sin rejse med sin datter på tre år. Over 45 dage sejlede far, datter og hund gennem det Nordlige Finland og Norge i kano.

Inden foredraget havde jeg fået det indtryk, at foredragsholderen ville inspirere til selv at tage af sted. Det var dog ikke helt resultatet. Erik B. Jørgensen er tidligere jægersoldat og har været en del af Sirius patruljen. Det er kriterier, som de færreste kan måle sig med. Han startede da også ud med at gennemgå sit CV, hvilket gjorde det endnu mere tydeligt, at han havde nogle ikke helt almindelige kvalifikationer.

Jeg blev altså ikke inspireret til selv at tage ud i ødemarken. Med det sagt, var det alligevel et spændende foredrag. Erik B. Jørgensen og hans datter fik nogle fantastiske oplevelser, som det var spændende at høre om. Der var flotte billeder og sjove anekdoter.

Erik B. Jørgensen er en eventyrer og derfor drog han på denne store rejse. Intet mindre kunne selvfølgelig gøre det, og det er der blevet et spændende foredrag ud af. At tage på denne type af eventyr med et 3-årigt barn, er selvfølgelig ikke for barnets skyld - og her må pointen være. Hvad der var helt unikt ved denne oplevelse var at far og datter var alene sammen i lang tid. Dette har helt sikkert skabt et unikt far-datter bånd og her er der selvfølgelig inspiration at finde. Man skal som voksen bare finde et eventyr, som passer til ens ambitioner. Et barn på 3 år kan få lige så meget ud af en campingtur i en dansk skov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar