fredag den 8. november 2013

Julekalender bøger

Butikkerne har vidst det længe, og hvis ikke det skal betyde stress og jag i sidste ende, er det bare med at komme med på bølgen. Julen er over os og det betyder bl.a. at der skal vælges julekalender til pigerne, så den er klar til den 1. december.

Begge piger har en flot broderet julekalender. Smilla brugte sin første gang for to år siden og Selma skal tage sin i brug i år. Hvor vi tidligere brugte megen tid på at finde en masse små gaver, der kunne passe til julekalenderen, har vi i år gjort det lidt nemmere. Vi har købt to færdige julekalendere - en med Lego til Smilla og en med noget andet legetøj til Selma. Planen er så at åbne dem, pakke alle gaverne ind og hænge dem op på julekalenderen. Jeg er sikker på, at det bliver en stor succes.

Sidste år investerede jeg i en julekalender bog til Smilla. Det var en pixi julekalender, der indeholdt 24 små bøger - én til hver dag op til jul. De havde lige en passende længde til at få læst om morgenen eller til godnathistorie. Jeg vil tro at bogen kommer frem igen i år, så Selma kan overtage den.

Derudover har jeg også købt Sifs magiske julekalender, der er en julekalender bog med en masse kreative ideer - så må vi jo se om det bliver tid til det, men ambitioner er der jo ikke noget i vejen med.

Der findes selvfølgelig et hav af julekalender bøger på markedet. Hvis I selv vil i gang med dem, er der her en gennemgang af nogle af dem: Anmeldelse af julekalender bøger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar