onsdag den 3. september 2014

Mor/barn dans med far

I går var der ikke mangel på adrenalin, da denne introverte far begav sig ud på dansegulvet sammen med Selma, der startede til mor/barn dans - dog med far.

 Jeg har sprunget i faldskærm.

 Jeg har bungy jumpet.

Jeg har prøvet drageflyvning,

og white water rafting.

Men intet af dette kan måle sig med hvor nervøs jeg var inden jeg i går skulle danse foran en masse mennesker, som jeg ikke kender sammen med Selma.

Personlige grænser blev brudt ned. Selma elsker at danse og derfor skal hun selvfølgelig gå til dans. Så må farmand jo bare tage sig sammen, og det gjorde jeg så i går. Resultatet var en gennemført succes. Selma elskede det og var god til at være med og høre efter. Jeg selv overlevede naturligvis også - og det på trods af, at en af Selmas pædagoger fra børnehaven viste sig også at have en datter, der skulle gå til mor/barn dans med Selma.

Jeg var dog heller ikke den eneste far til mor/barn dans. Vi var tre. De burde virkeligt kalde det noget mere politisk korrekt!

Altså står den nu på dans om tirsdagen de næste 10 måneder - vi ender jo med at blive helt gode til det.
Selma klar til mor/barn dans med far.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar