mandag den 24. november 2014

Drageflyvning i Højstrup

Smilla er klar til start.
Godt nok var weekendens vejr ikke optimalt dragevejr, men vi gav det alligevel en chance, da vi har fået en ny drage, en Paraflex kite - Sport 1.72-linet power kite venligst doneret af wildtoys.dk.

Vi bor heldigvis tæt på et grønt område, som er oplagt til drageflyvning, så her begav hele familien sig hen lørdag formiddag for at prøve kræfter med dragen.

Dragen kom i en flot taske og var klar til brug. Den skulle bare ud af tasken og linen skulle vikles ud, og så var den ellers klar til at komme op at flyve. Den er anbefalet fra 8 år, så ikke overraskende skulle Smilla (5 år) have lidt hjælp. Men da det ikke blæste så meget, kunne hun faktisk godt holde den selv. Der medfølger en sikkerhedsstrop til at have rundt om armen, så dragen ikke flyver væk, hvilken er en dejlig sikkerhed at have, når piloten er en pige på 5 år.

Udfordringen var vinden. Det var stort set vindstille, men imponerende nok kunne dragen godt holde sig oppe, selvom det krævede nogle forsøg at få den op. Det var første gang Smilla prøvede at flyve med en power kite, og det var sjovt at se hende mærke vinden i dragen. Selma skulle selvfølgelig også prøve, men det siger sig selv, at en pige på 3 år, ikke kan flyve med en power kite selv. Alligevel fik hun en kæmpe positiv oplevelse, bare ved at holde dragen sammen med mig i få sekunder.

Nu går jeg så bare og venter på at det skal begynde at blæse lidt mere udenfor, så vi kan komme ud og give det en chance til. Jeg er sikker på at pigerne vil glæde sig til at prøve igen.


Smilla og jeg med dragen.2 kommentarer:

  1. Så skulle I næsten prøve den drage, vi har liggende, som er homemade af Smillas oldefar. Kh farmor

    SvarSlet
  2. Ja, det må vi prøve. Vi har vist faktisk også et par stykker liggende her, som han har lavet.

    SvarSlet