Gode boganmeldelser og bognyheder

Der er dem, der kalder mig lidt af en læsehest. Det er der nok en grund til, da jeg typisk læser 1-2 bøger om ugen og typisk har gang i både en papirbog, en e-bog og en lydbog på samme tid, så der altid er mulighed for at have noget at læse i. Jeg skulle jo nødigt løbe tør.

Da jeg jo desværre må indrømme, at farmands blog er lagt på is, har jeg besluttet at fortsætte ideen om at haver en blog, ved at anmelde de bøger, som jeg læser online. Dette foregår på den nye blog bogbasker.dk, hvor jeg som Bogbaskeren skriver mine egne anmeldelser af de bøger, som jeg læser.

Boganmeldelserne kommer både til at omhandle nye bestsellere, gamle klassikere, børnebøger, tegneserier og graphic novels… og hvad jeg nu lige kaster mig over. Pointen er at dele ud af mine bogoplevelser og jeg håber at andre også kan finde lidt inspiration i mine holdninger og måske blive inspireret til at dele ud af deres egne.

Ærlige holdninger

På Bogbasker.dk kan du læse mine ærlige holdninger om de bøger, som jeg læser. Det er ikke planen at bloggen skal være så organiseret. Den er blot et hygge projekt, men jeg lover til gengæld at dele ud af de meninger og holdninger, som jeg måtte have, efter at have læst en bog.

Som jeg allerede har skrevet, så har jeg en bred interesse for bøger og læser mange forskellige genrer, derfor vil bloggen også indeholde anmeldelser af disse genre. De fleste bogblogs på nettet indeholder stort set kun ny udkomne bøger, da anmelderne nu engang anmelder de bøger, som de får fra forlagene. Bogbaskeren derimod anmelder bøger, som jeg læser og i langt de fleste tilfælde, er der tale om mere eller mindre tilfældige bogkøb, så der kan sagtens være ældre bøger i blandt anmeldelserne.

Hvis du vil have lidt inspiration, eller hvis du bare vil følge med i hvad jeg læser, så håber jeg du vil kigge ind hos bogbasker.dk

Hvilke bøger jeg har anmeldt indtil videre

Bogbasker.dk har været i gang i nogen tid, så jeg har allerede anmeldt en del bøger derinde. Den seneste bog, jeg har anmeldt er Sara Omars Dødevaskeren, en vigtig bog, som klart kan anbefales (faktisk så synes jeg, at du bør læse den). Derudover har jeg også anmeldt Ego – en tegnet dagbog af Nicolai Hvidberg Jørgensen, Pigerne fra Nordkorea – anmeldelse af B.W. Jones’ roman, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy – Tegneserien, The Prestige af Christopher Priest og mange andre fantastiske og knap så fantastiske bøger.

Min blog vil med tiden også indeholder bogrelaterede nyheder. F.eks. har jeg også skrevet lidt om Svenbord Graphic festivalen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar